Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Tijdregistratie

Race Result System 5000

Tijdregistratie met het Race Result Systeem 5000 is makkelijker dan ooit tevoren. Dit betrouwbare en betaalbare systeem is ook geschikt voor kleinere evenementen. Het is niet meer nodig om de chip na afloop van een wedstrijd in te leveren. 
Het systeem wordt efficiënt ingezet bij o.a.:
• Hardloop wedstrijden
• MTB wedstrijden
• Toertochten
• Triatlons
• Schaatswedstrijden

Het systeem

Het Race Result Systeem is een geavanceerd timing systeem waarbij we gebruik maken van passieve en actieve transponders. Binnen Benelux wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van de passieve transponders welke geïntegreerd zijn op achterzijde van het startnummer. Naast de transponders bevat het systeem een detectiemat met antenne en een decoder die de detecties in tijden omzet.

Werking

De antennes zijn ingebouwd in een weerbestendige mat van 29 cm breed en 2 cm hoog ingebouwd. Struikelen over de mat is door de schuine kant uitgesloten. De lengte varieert van 2 x 2,4 meter of 1 x 4,8 meter. De ontvangen signalen worden doorgestuurd naar de decoder. De decoder is uitgerust met interne stroomvoorziening door middel van een oplaadbare accu. Deze accu is goed voor 8 uur stroomvoorziening.

Tevens zijn er diverse aansluitpunten voor PC, USB-stick en meerdere LAN connecties. De decoder is robuust en kan tijdens regen geheel waterdicht worden afgesloten zonder dat dit invloed heeft op de werking.

Uitslagverwerking

Met de Race Result software in combinatie met de ontvangen detecties van de decoder is het mogelijk om gedetailleerde en verschillende uitslagen te publiceren. Zo is het registreren van netto en bruto tijd, gemiddelde snelheid en gescheiden leeftijdscategorieën geen probleem.

Ook tijden van verschillende afstanden gecombineerd met wedstrijdatleten en trimmers kunnen gescheiden worden uitgedraaid. Alle uitslagen zijn via een Pdf of Exel bestand gereed voor publicatie en staan snel na de wedstrijd online.

 

Interesse?

Wil u ook een bewezen en nauwkeurige timing zonder al te veel omkijken of heeft u vragen, neem contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier of stuur een e-mail naar of  
Bellen voor direct contact kan natuurlijk ook: 073 5225913. Wij helpen u graag.

 

 

Startnummerexpress
Hoogstraat 7
5241 CT Rosmalen

t (073) 522 59 13
e